Terug

Heilig Hart College

Heilig Hart College

Scholen van Morgen is een publiek-private samenwerking tussen de Vlaamse overheid enerzijds en AG Real Estate en BNP Paribas Fortis anderzijds, samen gestructureerd via DBFM Scholen van Morgen nv. Het programma omvat het ontwerp, de bouw, de financiering en het 27-jarig onderhoud van van 182 scholenbouwprojecten. Elke school van Morgen is een uniek project, gebaseerd op de lokale noden en visie, en beantwoordt aan alle moderne eisen qua duurzaamheid, comfort en flexibiliteit.

De nieuwe onderwijscampus van het Heilig hartcollege bestaat uit een hoofdsite met secundaire school en sporthal. De site ernaast werd volledig gerenoveerd tot nieuwe kleuterklassen en een lagere school. Tevens bevindt er zich op het terrein een sporthal van maar liefst 2.800 m² groot. De secundaire school en bestaat uit twee gebouwen met verschillende entiteiten: de middenschool (eerste graad) en de bovenbouw (tweede- en derde graad), dewelke gescheiden zijn door een open ruimte.  De school biedt met een totale oppervlakte van  15.948 m² plaats aan 1437 leerlingen.

Met buffering van het regenwater en zonnepanelen op de daken heeft de school een milieubewust karakter.

BAM fm staat gedurende 27 jaar in voor het bouwkundig- en technisch beheer van onder andere HVAC, elektrische installaties, liften, sanitair, CCTV, automatische deuren en poorten, brandbeveiligingsinstallaties, inbraakbeveiliging, (groot)keukenapparatuur, enz.

 

  • Type
    Scholen
  • Bouwheer
    AG Real Estate