Terug

Woudlucht

Woudlucht

Campus Woudlucht is een school voor buitengewoon onderwijs van het Gemeenschapsonderwijs (GO!) die werd gerealiseerd in het kader van het project “Scholen van Morgen”.

Scholen van Morgen is een publiek-private samenwerking tussen de Vlaamse overheid enerzijds en AG Real Estate en BNP Paribas Fortis anderzijds, samen gestructureerd via DBFM Scholen van Morgen nv. Het programma omvat het ontwerp, de bouw, de financiering en het 30-jarig onderhoud van 182 scholenbouwprojecten. Elke School van Morgen is een uniek project, gebaseerd op de lokale noden en visie, en beantwoordt aan alle moderne eisen qua duurzaamheid, comfort en flexibiliteit.

De campus Woudlucht is erg rustig gelegen in een bosrijk gebied. In deze school kunnen ongeveer 526 leerlingen lessen volgen in het basisonderwijs en het secundair onderwijs. Het complex bestaat uit 5 nieuwe gebouwen met een totale oppervlakte van 10.500 m². Dankzij de ondergrondse parking worden heel wat geparkeerde auto’s uit de straten verbannen.

BAM fm verzorgt gedurende 30 jaren het bouwkundig- en technisch onderhoud van onder andere HVAC, elektriciteit, sanitaire installaties, inbraakdetectie, brandbeveiliging, automatische deuren en poorten, liften, slagbomen, (groot)keukenapparatuur, enz.

  • Type
    Scholen
  • Bouwheer
    AG Real Estate
  • Looptijd van het contract
    30 jaren